Now loading.
Please wait.

Menu

6974 890547

entries@4p-sa.comevent

June 23, 2013

Δελτίο τύπου για τον αγώνα Λίμνη "Βουλιαγμένη" 2013

services

Sea  Open Water  Timing  splits

   Αποτελεσματα

  • Λίμνη "Βουλιαγμένη" 2013-image-3
  • Λίμνη "Βουλιαγμένη" 2013-image-4
  • Λίμνη "Βουλιαγμένη" 2013-image-5
  • Λίμνη "Βουλιαγμένη" 2013-image-6
  • Λίμνη "Βουλιαγμένη" 2013-image-7
  • Λίμνη "Βουλιαγμένη" 2013-image-8
  • Λίμνη "Βουλιαγμένη" 2013-image-9
  • Λίμνη "Βουλιαγμένη" 2013-image-10
  • Λίμνη "Βουλιαγμένη" 2013-image-11
  • Λίμνη "Βουλιαγμένη" 2013-image-12

 

Λίμνη "Βουλιαγμένη" 2013

Η κολυμβητική συνάντηση Λίμνη Βουλιαγμένη αποδείχτηκε για 2η συνεχή χρονιά ο πιο πετυχημένος αγώνας ανοιχτής θαλάσσης στην Ελλάδα!


Η συμμετοχή σχεδόν διπλασιάστηκε από τον περσινό πρώτο αγώνα στη Λίμνη, κάτι που δείχνει την αγάπη και την ανάγκη των κολυμβητών και τριαθλητών προς διοργανώσεις διαφορετικού ύφους. Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να συγχαρούμε όσους έδωσαν το παρόν στις 23 Ιουνίου, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε αυτό που με τόση χαρά και ενθουσιασμό ξεκίνησε το 2012.

Το εύρος των ηλικιών που έλαβαν μέρος στον αγώνα ήταν αρκετά μεγάλο, ξεκινώντας από παιδιά 13 ετών και φτάνοντας σε συμμετέχοντες άνω των 50 ετών.


Highlights του αγώνα:


Ο Γιώργος Γάγκος του Mediterranean Swim Project από την κατηγορία Μ1 (13-17ετών) κατάφερε σε χρόνο 38’ 48να τερματίσει πρώτος στη γενική κατάταξη των ανδρών στο αγώνισμα .


Η Γεωργία Παυλοπούλου του Κ.Ο.Ποσειδώνα Ιλισίων από την κατηγορία W1 (13-17ετών) τερμάτισε πρώτη στη γενική των γυναίκών και τέταρτη συνολικά στο αγώνισμα 3K σε χρόνο 40’ 48”, ελάχιστα μόλις εκατοστά μπροστά από τη συναθλήτριά της Μαρία Γκαλγκα.


Μένοντας στο αγώνισμα , σπουδαία μονομαχία είχαμε στην κατηγορία MW(wetsuit) με το Στέλιο Ανδρεάδη να επικρατεί τελικά του Παναγιώτη Λαγοπάτη στα τελευταία μέτρα, παίρνοντας έτσι την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη του αγωνίσματος στην κατηγορία σε χρόνο 42’ 04”. Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών WW, πρώτη τερμάτισε η Αγγελική Κεραμίδα της Athens Triathlon Team σε χρόνο 47’ 52”, ενώ μαζί της ανέβηκαν στο βάθρο η Μαρινέττα Κατσούπα και η Έφη Σίψα.

Στο πιο απαιτητικό αγώνισμα της ημέρας, τα , οι νικητές κάθε κατηγορίας φάνηκε να είχαν λιγότερη πίεση από τους αντιπάλους τους.

Στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Βασίλης Γιακουμάκης (Κατηγορία Μ1, 13-17ετών) του Κ.Ο.Ποσειδώνα Ιλισίων σε 1ώρα 05’ 16”.

Στις γυναίκες τον αγώνα κέρδισε η Βασιλική Κουβέλη του Ηλυσιακού (Κατηγορία W4, 40-49ετών) σε χρόνο 1ώρα 12’ 30”.

Ενώ στην κατηγορία MW (wetsuit) νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Βαμβακίδης σε 1ώρα 18’ 43”.

Ο καιρός ήταν σύμμαχος για τους συμμετέχοντες λόγω της άπνοιας που επικράτησε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ταυτόχρονα και πρόκληση με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 37°C υπό σκιάν.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και υποστηρικτές μας για τη βοήθειά τους, συνεισφέροντας κι αυτοί με τη σειρά τους σε μια επιτυχημένη διοργάνωση:


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

·       Ypanema seaside food & drinksγια τη διάθεση του χώρου

·       European Sport Events – υποβρύχια ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ενδιάμεσους χρόνους

·       GU Energy Gels – χορηγός ενέγειας του αγώνα

·       FINIS – Παγκόσμιος Ηγέτης στην Τεχνολογική Ανάπτυξη της Κολύμβησης

·       ΥΔΡΙΑ – ενυδάτωσε τους συμμετέχοντες

·       Lifeguard Hellas – υπηρεσίες ναυαγοσωστικής

·       Το σπιτάκι – κατασκευή βάθρων απονομών

ΧΟΡΗΓΟΙ

·       Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο

·       GeCa Cables

·       Γερμανός – κατάστημα Λουτρακίου

·       Α.Ο. Ποσειώνας Λουτρακίου – ιδιαίτερα τους κκ Λαζαρίδη & Σπυράκη


Εντυπώσεις από τον αγώνα:Ι.Δ. – “Παιδιά, ευχαριστούμε για άλλη μια πολύ ωραία διοργάνωση. Και του χρόνου!”Σ.Π. – “Εγώ και η POROS TRIATHLON TEAM σας ευχαριστούμε για την όμορφη αγωνιστική εμπειρία. Μπράβο παιδιά. Ευχαριστούμε πολύ. Απόστολε και του χρόνου ραντεβού εκεί. Μπράβο και πάλι μπράβο.”Χ.Λ. – “Μπράβο παιδιά. Άψογη διοργάνωση. Εύχομαι και του χρόνου, με υγεία!”Τ.Π.“Μπράβο παιδιά !! Άψογα όλα !! Και του χρόνου!!Α.Σ. – “Συγχαρητήρια ήταν πολύ όμορφα! Άντε και του χρόνου δεκάρι!!!!”Α.Π. – “Συγχαρητήρια για την υπέροχη διοργάνωση και σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία που μας προσφέρατε!!”


Σίγουρα υπήρξαν παραλήψεις και γι’ αυτό ζητούμε την κατανόησή σας.

Δεσμευόμαστε λοιπόν για μία ακόμη πιο άρτια διοργάνωση την επόμενη φορά, και ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε στη Λίμνη Βουλιαγμένη 2014!


The 4P – Sports Attitude Team