Now loading.
Please wait.

Menu

6974 890547

entries@4p-sa.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2015, 20/6


Η κολυμβητική συνάντηση Λίμνη Βουλιαγμένη έγραψε ιστορία! 4η συνεχή χρονιά μαζί σας και για άλλη μια φορά περάσαμε όλοι υπέροχα. Ο πιο πετυχημένος αγώνας ανοιχτής θαλάσσης στην Ελλάδα παραμένει ο LV!


Ο αριθμός συμμετοχών σημείωσε νέο ρεκόρ, αφού κολύμπησαν 212 αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα. Η 4P θέλει να συγχαρεί όσους έδωσαν το παρόν στις 20 Ιουνίου, τροφοδοτώντας μας με πάθος για τις επόμενες διοργανώσεις.


Παιδιά 13 ετών και παιδιά 79 ετών κολύμπησαν δίπλα-δίπλα σε έναν αγώνα που χάρισε χαμόγελα σε αθλητές και διοργανωτές!


Η διοργάνωση

Για άλλη μία χρονιά είχαμε στοιχεία ενός αμιγώς Open Water αγώνα κολύμβησης, με περάσματα, υδροδοσία και τερματισμό να είναι μέσα στο νερό. Εξίσου σημαντικό ήταν ότι΄﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ς η πίστα είχε ξεκάθαρη σήμανση, ώστε να είναι εύκολο να την ακολουθήσει ο κολυμβητής, τοποθετώντας μεγάλες σημαδούρες ανά 200μ.


Ο καιρός ήταν με το μέρος μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο αέρας δεν επηρρέασε τους κολυμβητές, ενώ ο ήλιος κράτησε το κέφι και τη θετική διάθεση ψηλά για συμμετέχοντες και διοργανωτές, με τις όμορφες μουσικές και τα χαμόγελα όλων να βοηθούν σημαντικά σε αυτό.Highlights του αγώνα - 3K:


Ο Νίκος Κυριαζόπουλος του Γ.Σ. Πετρούποληςαπό την κατηγορία Μ2 τερμάτισε σε 37’ 43”, χρόνος που τον έφερε πρώτο στη γενική κατάταξη των ανδρών στο αγώνισμα.


Η Βαρβάρα Κουνέλη του Ωκεανού από την κατηγορία W2 τερμάτισε πρώτη στη γενική των γυναικών και όγδοη συνολικά στο αγώνισμα σε χρόνο 44’ 35”.


Μένοντας στο αγώνισμα , θα θέλαμε να συγχαρούμε το ζεύγος Ζουρμπάκη από την ομάδα Pastra CritoNaxiosa, οι οποίοι κολύμπησαν τα 3 χιλιόμετρα σε ύπτιο!


Highlights του αγώνα - 5K:Στο πιο απαιτητικό αγώνισμα της ημέρας, τα , ο νικητής στους άνδρες, Νικόλαος Σημαντήρας από την κατηγορία Μ2, φάνηκε να τερματίζει με σχετική άνεση (1 ώρα 1’ 17”), ενώ δεύτερος ήταν ο Γιώργος Σταυρόπουλος από την Μ3 με χρόνο 1ώρα 12’ 21”.


Στις γυναίκες τον αγώνα κέρδισε η Εμμανουέλα Κυριαζοπούλου του Γ.Σ.Πετρούπολης (Κατηγορία W2) σε χρόνο 1ώρα 06’ 51”,με την Κατερίνα Γκιώνη του Α.Ν.Ο.Γλυφάδας (Κατηγορία W1, 13-17 ετών) να τερματίζει 2η σε χρόνο 1 ώρα 07’ 39”. Μάλιστα, οι δύο αθλήτριες τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στο αγώνισμα, ανεξαρτήτως φύλου.


Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους του αθλήματος που κατά τον τερματισμό του Παύλου Αναστασόπουλου από την κατηγορία Μ5, ο οποίος ολοκλήρωσε το αγώνισμα σε 2ώρες 32’, κατέβηκαν στην ακτή για να τον χειροκροτήσουν για την προσπάθειά του! αυτό το σήγορία Μ5, ρματισμ


Highlights του αγώνα - 1K Team Pursuit:


Η 4P προσέθεσε φέτος για πρώτη φορά το συγκεκριμένο αγώνισμα στον LV, στο οποίο έλαβαν μέρος συνολικά 28 αθλητές από 11 ομάδες. Η ιδιαιτερότητα του αγωνίσματος είναι ότι οι αθλητές που κολυμπούν τα 1.000μ το κάνουν ως ομάδα, ώστε να καταφέρουν τον ταχύτερο δυνατό χρόνο. Κολυμπώντας λοιπόν ως τριάδα (ή δυάδα) φάνηκε πως ένα ατομικό και μοναχικό άθλημα όπως είναι η κολύμβηση, μπορεί να αναδείξει το ομαδικό πνεύμα, μέσα από τις δύσκολες συνθήκες που προσφέρει το κολύμπι εκτός πισίνας!


Είμαστε βέβαιοι πως την επόμενη φορά η ανταπόκριση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, για ένα νέο αγώνισμα στο Open Water, που πρώτη φορά είδαμε στην Ελλάδα!


Στο αγωνιστικό κομμάτι του 1KTeam Pursuit, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γ.Σ. Πετρούπολης με χρόνο 12’07”12 (Εμμανουέλα Κυριαζοπούλου, Ευστράτιος Τσόντος, Νίκος Κυριαζόπουλος), τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι OUTSIDERS με χρόνο 14’00”41 (Γεωργία Μαρινοπούλου, Απόστολος Σταματόπουλος, Αλέξανδρος Δημογιάννης) και την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα SwimmingClub.gr με χρόνο 14’03”99 (Μαρία Κλαδή-Μαρούδα, Νίκος Σημαντήρας, Βασίλης Πατεράκης).


Το κερασάκι στην τούρτα για τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο  ή στο 5Κ σε συνδυασμό με τη συμμετοχή τους στο 1K – Team Pursuit, είναι ότι είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν χρηματικά έπαθλα ύψους €560!


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣΣτο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές μας για τη βοήθειά τους, συνεισφέροντας κι αυτοί με τη σειρά τους σε μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση:


·         European Sport Events– ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ενδιάμεσους χρόνους και τερματισμό μέσα στο νερό

·         Ypanemaseaside food & drinksγια τη διάθεση του χώρου

·         GU Energy Gelsχορηγός ενέργειας του αγώνα

·         FINISΠαγκόσμιος Ηγέτης στην Τεχνολογική Ανάπτυξη της Κολύμβησης

·         ΥΔΡΙΑ – ενυδάτωσε τους συμμετέχοντες

·         Lifeguard Hellasκράτησε όλους τους συμμετέχοντες ασφαλείς


Εντυπώσεις από τον αγώνα


K.H. – “Συγχαρητήρια παιδιά. Όλα τέλεια. Απίστευτη οργάνωση & δουλειά εκ μέρους σας.”Μ.Μ. – “Excellent race for one more time! See you next year!!!Γ.Κ. – “Μπράβο σε όλους !!!! Αριστεύσατε και πάλι ως διοργανωτές!”Μ.Π.“Περάσαμε υπέροχα. See you next year!”


Ενδεχομένως να υπήρξαν παραλήψεις και γι’ αυτό ζητούμε την κατανόησή σας.

Δεσμευόμαστε, λοιπόν, για μία ακόμη πιο άρτια διοργάνωση την επόμενη φορά και ανυπομονούμε να σας δούμε στον #LV2016!


The 4P – Sports Attitude Team

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ TEAM PURSUIT


Χορηγοί - Υποστηρικτές